Na hello! :)

Beígértem ezt a posztot még twitteren, úgyhogy most elmesélek pár fejleményt.

Azt már írtam, hogy átalakítják a boltunkat, lesz pultunk, így új pozíciók is lesznek. Úgy volt, hogy részlegvezető leszek, de a sors (vagy inkább a fejesek) közbeszólt, így nem leszek az. Tök szarul esett, mert rengeteget dolgoztam azon a részlegen (hús, felvágottak), és mindig minden tipp-topp volt. Totál elment a kedvem már attól is, hogy bejárjak dolgozni. El is kezdtem új helyet keresni, de nem igazán jött be semmi. Úgyhogy elnyugodtam. Már a suli miatt is, mivel kevés helyen engednének el hétvégére. Szerencsére túljutottam a mélyponton, eldöntöttem, hogy akkor én is felveszem a trehány munkamorált, mert akit kineveztek részlegvezetőnek, azt kb. így kell elképzelni. Nem győzök utána dolgozni, ha egymás után vagyunk... De nekem ez nem megy valahogy, egyszerűen idegesít, ha nem pörgök 100%-on. :D Ez van, inkább megszakadok. Tudom, hülye vagyok.

Szóval gyúrunk az átalakításra, mindenkinek el kellett mennie betanulásra egy másik boltba, ahol van pult. Szerencsére változott az eredeti terv és maradtunk Sopronban (Sárvár, Celldömölk, Szombathely helyett). Én ezen a héten kerültem sorra, keddtől péntekig. Hát valami BORZALOM volt!!! Már maga a bolt tök gáz, minden poros, tök hülyén van kirakodva, nincs semmi rend. Nálunk ilyen nincs, mindig mindennek tisztának kell lennie, mossuk a polcokat is, szóval tök igényes minden. Jó, ez múlik a főnökünkön is, mert megköveteli. Ott nem figyelnek ilyenekre, nagyon gáz. A munkatársakról már nem is beszélve. Mindenki, egytől-egyig tök fapofa, flegma, lekezelő a másikkal. Velünk is azok voltak, amit szintén nehezen viseltünk, mert mi nem ilyenek vagyunk, mindig vigyorgás van, meg ökörködünk, tök jó a csapat. Mondok egy példát: Mikor nevettünk a csajokkal (3an mentünk), akkor tök furán néztek ránk, sőt, meg is jegyezték, hogy mit vigyorgunk... Most ez mi??? Nagyon megutáltuk a helyet, még vásárolni sem fogunk oda bemenni. Az első nap után már úgy voltam, hogy bemegyek főnökömhöz és felmondok, mert egyszerűen nem bírtam idegileg, hogy ilyen emberek közt kell dolgoznom. 2. nap után aztán be is mentem a főnökasszonyomhoz, hogy beszéljek vele. De megnyugtatott, 1 órát tuti eldumáltunk, ő nagyon jófej. Bíztatott, hogy ne adjam már fel, nem ilyennek ismer. :D Szal rendbe tette a kis lelkem, aztán a maradék 2 napot már lenyomtam "lazán". Utolsó napomon (akkor már egyedül voltam) meg bejött hozzám a biztonsági őrünk (nagyon bírom a fejét :D), ott röhögtünk egy jó 20 percet. :D Totál feldobta a hangulatom. :D Dél körül meg meglátogatott egy munkatársam, Erika, rajta is nagyon meglepődtem. :) Rá fél órára jött egy másik munkatársam, Józsiii. :D:D:D Ő is nagyon nagy arc. :D Pont takarítottam a szeletelőgépet, szal háttal álltam a pultnak, mikor meghallom, hogy valaki nekem beszél: "Jó napot! Szeletelt virslijük van?" :DDDDD Ezzel szivatott mielőtt eljöttem onnan, hogy bejön majd, és virslit fog szeleteltetni velem. :D Nagyon röhögtem basszus, mondom ilyen nincs. :D Tök jól esett, hogy bejöttek meglátogatni. :) Imádom őket. :)

Lényeg a lényeg, maga a munka nem lesz rossz, tetszik, hogy ott is pörögni kell (nagyon durván). Csak ne ilyen gyökerek között kellett volna betanulnom. :D Na, de ami nem öl meg, az megerősít ugyebár. :D Hero vagyok, megcsináltam. :D

Tegnap pedig dolgoztam. Megint az ünnep előtt, ilyenkor sosincs szabadnapom. :D Pfú, nagyon sokat melóztam, szétszakadtak a lábaim, a karjaim, a derekamról már nem is beszélve! :D De hamar elment a napom, csak az nem tetszett, hogy rajtam kívül a többiek nem csináltak semmit. Nem túlzok... :) Tiszta idióta vagyok ám, hogy ennyire széthajtom magam. Én csináltam a hús-felvágott részleget, a tejet, + nem jött meg pénteken az áru, csak tegnap reggel. 12 rolli, 4 raklap. :D Ez tuti keveset mond, a lényeg, hogy ebből 4 rolli (a piros nagy kocsi, amit húzkodni szoktak a boltokban :D) maradt. Mondom, hogy pörögtem. :D:D:D:D És még akciót is váltottunk, 1400 árváltozás volt. Jojóztak már a szemeim a végén. :) Szóval alig vártam, hogy hazaérjek, és aludhassak.

A mai terv meg az volt, hogy elmegyek munkatársakkal kerti partyra, de aztán meggondoltam magam, és itthon maradtam. Van egy srác, akivel nagyon nem akarok találkozni. Tegnap is együtt dolgozgtunk, folyton játsza az agyát, meg nagyképűsködik, és mikor megtudtam, hogy ő is jön, akkor úgy döntöttem, hogy én erre nem vagyok kíváncsi munkaidőn kívül is. Meg kedden elvileg megyek vizsgázni, úgyhogy jobb is, hogy maradtam, legalább kicsit készültem. De annyira nincs kedvem hozzá, hogy nem igaz. :D

Írtam twitteren, hogy lehet megnyitom a FAGYIZÓM! :) Na, ez már egy 2-3 éves tervem ám, csak eddig nem léptem ezügyben semmit. Aztán most 2-3 hete jött a szikra, hogy valamit tenni kéne az ügy érdekében Elza! :D Anyám csávójával beszélgettünk erről, és ő 100%-ban támogat, meg segíteni is akar. Ő vállalkozó, szóval amíg nem indul be a dolog, addig az ő neve alatt futna minden, csak én intézném a dolgokat. Szóval agyaltunk, hogy hol is kéne. Mondjuk én megálmodtam már magamnak, hogy itt a faluban a régi fagyizót újranyitnám. De az a hely lesz most a trafik, szal ez bukta. Viszooont, megszűnik egy kisbolt, aminek az üzemeltetőjével jóban a Feri, és úgy néz ki, hogy meg tudja venni tőle a helyet, ami nagyobb is, és lehet kiülős részt is csinálni. :) Tiszta jóóóó! :) Úgyhogy a hely úgy néz ki megvan. :) Viszont én csak úgy nem vezethetem a fagyizót, kell hozzá egy vendéglátós vagy cukrász végzettség. Na mondom off. :D:D Aludtam rá egyet, másnap meg bementem Sopronba, és beiratkoztam egy cukrász tanfolyamra. :D:D:D:D:D Kicsit lazába küldöm. :D Szeptemberben indul csak sajna, és 8 hónapos a képzés. Addig meg lehet gyűjtögetni a fagyigépekre, meg az egyéb felszerelésekre. :D Szóval alakul a molekula, remélhetőleg jövő tavasszal/nyár elején meg is tudom nyitni. :) Először mindenképp a bolt mellett csinálnám, semmi szabadidőm nem lesz azt már most tudom. A fősulival is nem tudom mi lesz, gondolkodok a halasztáson, de egyenlőre nem kattogok rajta túlságosan. Igazából már nem is látok fantáziát benne, de ha már elkezdtem be kellene fejeznem. Na mindegy, majd alakul ez még. :)

Ezek vannak most amiket le akartam írni nektek mindenképp. :)

Puszmák csajok!

P.s. Valami jóóó laptopot tudtok ajánlani? A Macbook most sajna nem fér bele a keretbe. :D:D:D:D